Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 500 g de habas frescas con vaina (sin hebras y en trozos de 6 cm)
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Tortilla de alcachofas
30 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Alcachofas a la romana
50 min
Calabacín confitado
40 min
Alcachofas al limón
40 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40 min
Acelgas en adobillo
40 min
Tortilla de berenjenas y queso
40 min