Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 500 g de habas frescas con vaina (sin hebras y en trozos de 6 cm)
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Tortilla de berenjenas y queso
40 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Alcachofas a la romana
50 Min
Revuelto de ajetes
10 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Alcachofas en aceite
1h 40min
Calabacín confitado
40 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min