Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 300 g de espinas de pescado (de merluza)
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 50 g de pan (del día anterior) en trozos pequeños
- 20 g de aceite de oliva (o hasta obtener un total de 30 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de vino blanco
- 100 g de filete de merluza fresca sin piel ni espinas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Menú: Sopa de picadillo. Rape con gambón, patata panadera y salsa de naranja
1 Std. 15 Min
Menú: Sopa de picadillo. Cordero con salsa de turrón, dátiles y orejones
1 Std. 15 Min
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h
Crema con rape y gambas
30min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Crema de judías blancas y calabaza
30min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15 Min
Sopa marinera asturiana
30min
Sopa de mejillones con fideos
30min