Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.91 g
- Koolhydraten
- 8.15 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 2.37 g
Alternatieve recepten
Corvina a la roteña
45min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 Min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 min
Gazpachuelo
35 Min
Bacalao dorado
25 min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Pez espada al aroma de mostaza
30min
Mero en amarillo
45min
Calamares en ensalada
24 godz. 25 min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 min