Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de atún fresco cortado longitudinalmente en dos piezas iguales
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
Salsa
- 500 g de cebolla en cuartos
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de zanahoria en rodajas
- 500 g de fumet de pescado
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de vino blanco (p. ej. Condado de Huelva)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 guindilla seca
- 2 clavos
- 7 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 37.91 g
- Koolhydraten
- 8.15 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 2.37 g
Alternatieve recepten
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Salpicón de mero con endibias y aguacate
50min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Bacalao mozárabe
50min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Salpicón de marisco
20 min
Bacalao dorado
25 min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min
Salmorejo para dos
45min