Compatibele versies
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 785 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 18.64 g
- Koolhydraten
- 8.01 g
- Vetten
- 9.01 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20min
Salmorejo
10min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1sa 30 dk
Bacalao espiritual
45min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1sa
Bacalao mozárabe
50 dk
Pisto
45min
Croquetas de gambas
9h 10 min.
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1sa
Bacalao dorado
25 dk
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 godz.
Croquetas de cocido madrileño
9h 15 min