Compatibele versies
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 785 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 18.64 g
- Koolhydraten
- 8.01 g
- Vetten
- 9.01 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Bacalao dorado
25 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Croquetas de pollo y jamón
6u. 40min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Calamares a la americana
50 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 min