Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1137 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Sopa de pescado
55min
Caldereta manchega
1h
Cordero al ajillo
1h
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Cardo con carabineros
1h
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Picantones a la cerveza
2 godz.
Arroz meloso con codornices
1h 10 min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Estofado de ciervo
1h
Conejo en escabeche
48h 50min