Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1137 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Conejo en doble cerveza
5h
Codornices al limón
45min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Conejo en escabeche
48h 50 min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40min
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Caldereta de cordero
50 Min
Pintada con salsa de chocolate
1 Std. 35 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min