Compatibele versies
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de aceite de girasol
- 6 dientes de ajo
- 1 - 2 de hojas de laurel secas
- 1 trozo de guindilla roja
- 4 lomos de bacalao desalado (500 g) con piel
- ½ pimiento rojo cortado en tiras
- 700 g de agua
- 3 - 4 patatas cortadas en rodajas gruesas
- 3 - 4 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13u. 30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min