![Bacalao confitado con alioli de ajo negro Bacalao confitado con alioli de ajo negro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A782A9AD-E21A-41D3-BEE0-256C0D11C216/Derivates/32a9dcf9-31ff-448b-885d-131a00adac68.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
of 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 28.68 g
- Koolhydraten
- 3.18 g
- Vetten
- 22.06 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Acarayés de camarones con mojo y vinagreta de tomates verdes
12h 45min
Boletus con foie en papillote
30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Bacalao con chirlas
45min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5 Std.
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Mejillones al curry
30min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min