Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
of 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 28.68 g
- Koolhydraten
- 3.18 g
- Vetten
- 22.06 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con langostinos
1h
Bisque de bogavante
50min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min