Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almejas frescas
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) (aclarados y escurridos)
- 250 g de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- ½ pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1387 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1280.9 mg
Alternatieve recepten
Guiso marinero
1h 20min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Fabes con almejas
30 min
Fabes con pulpo
45 min
Alubias con gambas
20 min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Marmitako de pulpo
40min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min