Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de calamares frescos en trozos
-
100
g de brandy
of 100 g de vino blanco - 3 bolsas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua
- 640 g de caldo de pescado
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 320 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 61.72 g
- Vetten
- 15.12 g
- Vezels
- 4.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Fideuá con pollo y langostinos
30 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con gulas y gambones
35 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz a banda
1h