Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 hoja de laurel seca
- 6 lomos de bacalao fresco (aprox. 180-200 g c/u)
- 30 g de pan frito
- 1 cucharada de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 894 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 25.02 g
- Koolhydraten
- 6.03 g
- Vetten
- 9.95 g
- Vezels
- 1.56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao mozárabe
50 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao espiritual
45 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Calamares encebollados
1h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min