Bacalao con salsa de almendras

Bacalao con salsa de almendras

4.2 212 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 raciones

Ingrediënten

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 30 g de almendras crudas sin piel
  • 30 g de aceite de oliva
  • 30 g de vino blanco
  • 100 g de agua
  • 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 hoja de laurel seca
  • 6 lomos de bacalao fresco (aprox. 180-200 g c/u)
  • 30 g de pan frito
  • 1 cucharada de almendras laminadas tostadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 25.02 g
Calorieën 894 kJ / 214 kcal
Vetten 9.95 g
Vezels 1.56 g
Koolhydraten 6.03 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...