Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos, sin piel ni espinas)
- 120 g de cebolla
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 350 g de caldo de pescado
- 160 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 24.94 g
- Koolhydraten
- 67.26 g
- Vetten
- 31.56 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá con mejillones
50 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz empurdanés
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con sepia y cigalas
1h