Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de cebolla
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de zamburiñas verticalmente para que circule el vapor
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 50 g de salsa de tomate
- 1000 g de caldo de pescado
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1154 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz caldoso
1h 15 min
Arroz cremoso con centollo "guisao" (Alberto Asensio)
1h
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Fabes con almejas
30min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá de carrilleras y langostinos
1h 15 min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Arroz con gulas y gambones
35 Min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con pimientos y chipirones
35 Min
Fideuá negra de calamares
45min