Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
- 400 g de chipirones enteros frescos en trozos
- 50 g de judías verdes frescas en juliana
- 50 g de zanahoria en juliana
- ½ - 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 sobre de tinta de calamar
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 50 g de pimiento rojo en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2262 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 55.34 g
- Vetten
- 26.78 g
- Vezels
- 3.22 g
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 dk
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 dk
Tallarines en negro con sepia
30 dk
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 dk
Fabes con almejas
30 dk
Arroz caldoso con mejillones
50min
Fideuá negra de calamares
45 dk
Arroz negro cremoso con calamares
40 dk
Arroz con pimientos y chipirones
35min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1j 15 menit
Marmitako
40 dk
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min