![Bonito encebollado (Cantabria) Bonito encebollado (Cantabria)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7add406776bd572f3b7259e49b16028/Derivates/e8138885a8804a3415268fc974477028d33e7a24.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Bonito en escabeche
24u. 25min
Marmitako para dos
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Calamares en su tinta
1j 5 menit
Bonito a la riojana
50min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bacalao Club Ranero
1h