Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Marmitako de caballa
50 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Fabes con almejas
30 Min
Fabes con pulpo
45 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Arroz con pimientos y chipirones
35 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Arroz con pulpo
45 Min
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.