Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza a la gallega
40min
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con gambones
1 godz.
Emblanco de pescado
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Arroz caldoso con pez espada
40min
Guiso marinero con patatas
45min
Guiso de verduras con caballa
30min