Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de patatas con magro
1h
Marmitako de caballa
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Merluza a la gallega
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Mero en amarillo
45min
Arroz caldoso con pez espada
40min