Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (y las hojas de unas ramitas más, picadas para espolvorear)
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
- 200 g de setas frescas variadas
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo farfalle)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1116.5 kJ / 267.2 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tallarines en negro con sepia
30 min
Pasta con salmón ahumado y gambas para dos
30 min
Pasta con guisantes y langostinos
40 min
Chipirones a la marinera
25 Min
Pasta con calamares
40 min
Fideuá con mejillones
50 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con pimientos y chipirones
35 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Fideuá negra de calamares
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min