Espinacas con garbanzos y bacalao

Espinacas con garbanzos y bacalao

4.7 80 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 75 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 4 rebanadas de pan (tipo candeal)
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de especias para caracoles (comino, cilantro, pimienta negra y cayena)
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de sal
  • 400 g de agua
  • 400 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
  • 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 20.84 g
Calorieën 1211 kJ / 289 kcal
Vetten 15.26 g
Vezels 8.95 g
Koolhydraten 17.31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...