Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan (tipo candeal)
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de especias para caracoles (comino, cilantro, pimienta negra y cayena)
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 400 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 20.84 g
- Koolhydraten
- 17.31 g
- Vetten
- 15.26 g
- Vezels
- 8.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Potaje de vigilia
30 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Marmitako para dos
30 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min