Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 700 g de calamares frescos limpios y en trozos
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 - 2 hojas de laurel secas
-
300
g de fumet de pescado
of 300 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1077 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 20.49 g
- Koolhydraten
- 10.65 g
- Vetten
- 14.79 g
- Vezels
- 3.61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Alubias con gambas
20 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.