Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de tomates en cuartos
- 200 g de vino blanco seco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en dados de aprox. 2 cm)
- 1 bulbo de hinojo (en juliana fina)
- 4 lomos de rape sin piel ni hueso en rodajas (aprox. 450-500 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1098 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 22.85 g
- Koolhydraten
- 23.66 g
- Vetten
- 8.52 g
- Vezels
- 4.01 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1h
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Rape a la jardinera
40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Arroz con rape y gambas
30min