![Garbanzos con rape y crujiente de cecina Garbanzos con rape y crujiente de cecina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/492282D6-2C09-4CB1-ACB5-85ABD413E443/Derivates/EE43F82D-A3FF-478D-833C-A33ECB5D9646.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 130 g de puerro en rodajas
- 150 g de zanahoria en rodajas
- 400 g de patatas chascadas
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 guindilla seca (sin semillas ni pedúnculo)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (1 tarro)
- 400 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos, salpimentados
-
6
lonchas de cecina
of 6 lonchas de jamón ibérico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21.71 g
- Koolhydraten
- 25.73 g
- Vetten
- 17.75 g
- Vezels
- 9.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con bacalao
30 Min
Lentejas con calamares
2h 50min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 分钟
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Fabes con almejas
30 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Fabes con pulpo
45 分钟
Alubias con gambas
20 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min