Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 130 g de puerro en rodajas
- 150 g de zanahoria en rodajas
- 400 g de patatas chascadas
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 guindilla seca (sin semillas ni pedúnculo)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (1 tarro)
- 400 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos, salpimentados
-
6
lonchas de cecina
of 6 lonchas de jamón ibérico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21.71 g
- Koolhydraten
- 25.73 g
- Vetten
- 17.75 g
- Vezels
- 9.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con bacalao
30 min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Fabes con pulpo
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Fideos a banda con rape
1h 15min