Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 75 g de cebolla
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 25 g de vino blanco
- 150 g de caldo de pescado
- 50 g de salmón ahumado en trozos
- 75 g de gambas crudas peladas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Pasta
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de pasta seca corta (p. ej. espirales)
- 50 g de hojas de espinaca frescas
- 1 cucharada de queso rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2381 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 24.68 g
- Koolhydraten
- 4535 g
- Vetten
- 32.17 g
- Vezels
- 4.17 g
Alternatieve recepten
Pasta con salmón y espinacas
30min
Ensalada templada de pasta con gambas y aguacate
30min
Espaguetis con gambones a la pimienta
30min
Penne rigate con setas para dos
25min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min
Pasta con guisantes y langostinos
40min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10 min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30min
Ensalada de arroz, setas y bonito
30min
Farfalle con salmón y pesto
40min
Pasta con calamares
40min
Risotto de gambones y calabacín
25min