Espagueti a la vóngole

Espagueti a la vóngole

4.7 149 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 750 g de almejas frescas
  • 2 litros de agua
  • 2 cucharadas de sal gorda
  • 4 dientes de ajo
  • 10 - 12 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 g de tomate troceado en conserva
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 pimienta de Cayena seca entera
  • 400 g de espaguetis

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 15.6 g
Calorieën 1521 kJ / 364 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 52.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...