Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de almejas frescas
- 2 litros de agua
- 2 cucharadas de sal gorda
- 4 dientes de ajo
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 400 g de espaguetis
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con gambas agridulces
30 min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Pappardelle con bogavante
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 godz.
Espaguetis con mejillones y chirlas
1 godz.
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Penne alla puttanesca
20min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.
Paella de marisco
50min