Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 36 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de semillas de comino
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de caldo de pescado
  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de pimientos verdes en trozos
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de tomate troceado en conserva
  • 500 g de patatas en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 raciones

Eiwitten 148 g
Calorieën 8205.3 kJ / 1963 kcal
Vetten 106.2 g
Vezels 17.6 g
Koolhydraten 103.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...