Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Eiwitten
- 148 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 106.2 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Calamares en escabeche rojo
55min
Guiso marinero con patatas
45min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Guiso de ternera y verduras con miso
2 Std.
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Guiso de verduras con caballa
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Merluza a la gallega
40min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15min