Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Eiwitten
- 148 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 106.2 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Guiso de verduras con caballa
30 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Ataditos de jamón y judías verdes
30 Min
Curry de pescado y langostinos
25 Min
Cocido montañés
14h 20min
Caldeirada de peixe
40min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Alubias con bacalao
30 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h