Estofado de ventresca de bonito
TM5 TM31 TM6

Estofado de ventresca de bonito

4.2 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de semillas de comino
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de caldo de pescado
  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de pimientos verdes en trozos
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de tomate troceado en conserva
  • 500 g de patatas en trozos

Voeding
per 4 raciones
Calorieën
8205.3 kJ / 1963 kcal
Eiwitten
148 g
Koolhydraten
103.8 g
Vetten
106.2 g
Vezels
17.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten