Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Eiwitten
- 148 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 106.2 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Merluza a la gallega
40 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Marmitako de caballa
50 min
Guiso de pulpo
45 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Guiso de verduras con caballa
30 min
Fabes con pulpo
45 min
Guiso marinero
1 godz. 20 min