Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 almejas frescas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar el Varoma)
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 rodaballo de 1500 g en 4 filetes
- 8 de gambas frescas enteras sin pelar
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de agua
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 100 g de vino blanco seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1931 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao con langostinos
1h
Rape en salsa americana
1h
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Lubina a la sal con patatas
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada a la catalana
30min
Arroz con bogavante
1h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Rape con salsa de carabineros
50min