Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario
- 1 pellizco de azafrán
- 1 pellizco de sal
- 600 g de patatas peladas y chascadas
- 130 g de guisantes congelados
- 900 - 1000 g de cazón fresco en rodajas de aprox. 2 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Poleá
15min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Pestiños andaluces
1 Std.
Zanahorias baby aliñadas
20 Min