Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 codornices
- 4 dientes de ajo aplastados ligeramente
- 40 g de puerro en rodajas
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de caldo de ave
- 1 sobre de sazonador para paella (5 g)
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de cebolla
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
-
100
g de garrofón fresco
of 100 g de garrofón congelado - 200 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2737 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 36.77 g
- Koolhydraten
- 47.05 g
- Vetten
- 35.52 g
- Vezels
- 4.34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de judías con borrajas
30 min
Sopa marinera
55 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Arroz caldoso con pez espada
40 min
Arroz caldoso con especias
40 min
Arroz meloso con verduras
1h
Arroz con conejo
1h 15 min
Arroz caldoso para dos
1h 10 min
Patatas mare nostrum
1h
Arroz meloso con cigalas
45 min
Fideuá de mariscos
45 min
Arroz con sepia y cigalas
1h