![Cocochas con almejas (País Vasco) Cocochas con almejas (País Vasco)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7DBA8E0-B034-4ECE-9E60-69A1D5E14868/Derivates/9BF86CE7-9D33-4846-91F3-E3523FEBE8E7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 almejas frescas grandes
- 4 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1245 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 722.4 mg
Alternatieve recepten
Borrajas con gambas
40 min
Cardo a la cerveza
25 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 godz.
Cangrejos de río en salsa
30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 dk
Calamares en su tinta
1sa 5 dk
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Txangurro
1 godz. 10 min
Rape en salsa americana
1 godz.
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min