Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 70 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 3 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 2 filetes de merluza fresca (la parte de la cola) sin piel ni espinas (600 g aprox.) salpimentados
- 8 patatas pequeñas
- 8 espárragos verdes (sin la parte dura)
- 30 g de cebolla
- 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1366 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 9.75 g
- Vezels
- 4.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1hod.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao con salsa de mango
30 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1hod.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza a la gallega
40 Min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min