Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 250 g de gambas crudas peladas
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Marmitako de caballa
50min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 Std.
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao mozárabe
50min
Merluza a la gallega
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.