Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 15 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado, bien escurrido
- 250 g de gambas crudas peladas
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min