Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 2 doradas (de aprox. 450 g c/u) sin cabeza y abiertas por la mitad
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- hebras de azafrán
- 100 g de vino blanco
-
250
g de fumet de pescado
of 250 g de agua con ½ pastilla de caldo de pescado - 200 g de patatas peladas y cortadas en rodajas finas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2915 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 14.33 g
- Vetten
- 55.97 g
- Vezels
- 3.45 g
Alternatieve recepten
Dorada con salsa Bercy
35 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 min
Dorada a la veneciana
55min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40min