Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de pan duro
- 40 g de tomate pelado
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
100
g de chirivías en trozos
of 100 g de zanahoria en trozos - 250 g de calabaza pelada, en trozos
- 1 cabeza de ajos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 1 pellizco de sal
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 750 g de sepia en trozos de 2 cm
- 350 g de patatas chascadas, en trozos de 2 cm
- 400 g de garbanzos cocidos (aclarados y escurridos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 541.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Potaje de vigilia
30 min
Lentejas con calamares
2h 50min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de sepia con patatas
1h