Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de pan duro
- 40 g de tomate pelado
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
100
g de chirivías en trozos
of 100 g de zanahoria en trozos - 250 g de calabaza pelada, en trozos
- 1 cabeza de ajos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de colorante amarillo
- 1 pellizco de sal
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 750 g de sepia en trozos de 2 cm
- 350 g de patatas chascadas, en trozos de 2 cm
- 400 g de garbanzos cocidos (aclarados y escurridos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2361 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 541.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Patatas guisadas con calamares
40min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Guiso marinero
1h 20min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1 godz.