Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates maduros cortados por la mitad
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 cucharadas de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 80 g de pimiento rojo en conserva cortado en tiras (1 lata pequeña)
- 500 g de bonito fresco y limpio (cortado en trozos de aprox. 4x4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1672 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako para dos
30 min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Porrusalda con bacalao
40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Marmitako
40 min