Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carne de conejo en trozos con el hígado
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
-
½
cucharadita de sal
of 1 pastilla de caldo de carne - 150 g de vino blanco
- 60 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 30.26 g
- Koolhydraten
- 0.59 g
- Vetten
- 27.55 g
- Vezels
- 0.05 g
Alternatieve recepten
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo al cava
1h
Conejo guisado
30 min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la mostaza
50min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo al tomillo
45 min
Conejo al ajillo con setas
40 min