Bacalao en salsa verde

Bacalao en salsa verde

4.4 225 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • lomos de bacalao al punto de sal (no congelado), aprox. 800 g
    4
  • de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
    50 g
  • de cebolla (en cuartos)
    250 g
  • dientes de ajo
    2
  • de vino blanco
    80 g
  • de caldo de pescado
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de maicena
    1 cucharada
  • de agua fría
    2 cucharadas
  • de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
    2 cucharadas
  • perejil fresco picado para (espolvorear)

Voeding per 1 ración

Calorieën 306 kcal / 1278 kJ
Eiwitten 37.4 g
Vetten 14.4 g
Koolhydraten 6.5 g
Vezels 1.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...