Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (no congelado), aprox. 800 g
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 250 g de cebolla (en cuartos)
- 2 dientes de ajo
- 80 g de vino blanco
- 300 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 2 cucharadas de agua fría
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
- perejil fresco picado para (espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1278 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza a la gallega
40 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao dorado
25 min
Merluza a la koskera
45 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Calamares encebollados
1h
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min