Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de carne de ternera sin nervios en trozos espolvoreados con 1 cucharadita de harina
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 50 g de vino tinto
- 200 g de agua
- 2 - 3 alcachofas frescas
- ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 27.58 g
- Koolhydraten
- 8.48 g
- Vetten
- 28.16 g
- Vezels
- 6.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Cordero al vino tinto
45min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Conejo al ajillo con setas
40min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min