Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 3 - 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharada de pan rallado
- 800 - 900 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
-
1
guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
(optioneel)
of 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel) - 2 cucharadas de perejil fresco picado (y un poco más para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226.5 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30 min
Chipirones afogaos
30 min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Almejas a la marinera
30 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Calamares encebollados
1h
Calamares a la americana
50 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá negra de calamares
45 min