Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 rebanada de pan del día anterior
- 1 conejo entero en trozos (1000-1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 2 ramitas de perejil fresco
- 200 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1886 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo a las finas hierbas
50min
Patatas guisadas con conejo
50min
Conejo al cava
1 godz.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la huertana
45 min
Conejo al tomillo
45 min
Conejo al ajillo con setas
40min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min