Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 2 medallones de solomillo de ternera
- 100 g de nata para cocinar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 31.68 g
- Koolhydraten
- 2.28 g
- Vetten
- 24.59 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa a la pimienta
20min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Solomillos de pollo con setas
1h
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min