Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 2 medallones de solomillo de ternera
- 100 g de nata para cocinar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 31.68 g
- Koolhydraten
- 2.28 g
- Vetten
- 24.59 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 Std. 10 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Pollo con salsa de almendra
50 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 godz. 50 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min