Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de vino dulce Pedro Ximénez
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 2 medallones de solomillo de ternera
- 100 g de nata para cocinar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 31.68 g
- Koolhydraten
- 2.28 g
- Vetten
- 24.59 g
- Vezels
- 0.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con almendras
20min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 godz. 20 min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 godz.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5 min