Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas (chirlas o chochas)
- 2 tarros de fabes cocidas (en conserva), judiones o alubias blancas cocidas (800 g)
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón
-
600
g de caldo de pescado
of 600 g de agua con 2 cucharaditas de sal - 1 hoja de laurel seca grande
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 cucharada de perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1260 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Fabes con pulpo
45 min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Marmitako para dos
30 min
Alubias con gambas
20 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Marmitako de pulpo
40min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Arroz con bogavante
1h