Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 1 hueso de jamón pequeño (75 g)
- 1 hueso de caña pequeño (100 g)
- 100 g de morcillo de ternera
- 30 g de tocino fresco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 muslo de pollo sin piel
- 1 chorizo semicurado pequeño
- 1 morcilla de cebolla pequeña
- 30 g de zanahoria pelada y en dos trozos
- 100 g de patata pelada y en trozos
- 200 g de repollo blanco en 1-2 trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ¼ cucharadita de pimentón dulce
- 15 - 20 g de fideos (cabellín)
- 2 hojas de hierbabuena fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6854 kJ / 1638 kcal
- Eiwitten
- 107.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 99.6 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50 min
Lentejas estofadas para dos
2h 30 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Albóndigas en salsa española para dos
30 min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Macarrones con tomate y chorizo para dos
20 min
Cocido madrileño
2h 15 min
Cocido madrileño
2h 15 min
Cocido maragato
3h 50min
Cocido madrileño
2h
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h