Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1576 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18.67 g
- Koolhydraten
- 11.08 g
- Vetten
- 28.68 g
- Vezels
- 2.39 g
Alternatieve recepten
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Salmorejo
10min
Bacalao en salsa verde
30 min
Pisto para dos
20min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 godz.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Calamares a la americana
50min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Bacalao espiritual
45 min