Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de alcachofas frescas
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 330 g de cerveza
- 100 g de dados de beicon ahumado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8.64 g
- Koolhydraten
- 5.38 g
- Vetten
- 19.35 g
- Vezels
- 14.2 g
Alternatieve recepten
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Bacalao con chirlas
45min
Alcachofas a la romana
50min
Calamares encebollados
1h
Espinacas con pasas y piñones
15min
Sepia al ajillo
25 min
Alcachofas al limón
40min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Habas tiernas rehogadas
30min