Apparaten en accessoires
Caldo de pescado
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1500 g
Ingrediënten
-
1 cebolla en cuartos (200 g)
-
1 zanahoria en 2 ó 3 trozos (70 g)
-
1 puerro en 2 ó 3 trozos (100 g)
-
500 g de espinas de pescado (rape, mero, merluza, etc.)
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
1500 g de agua
-
1 cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1500 g
Eiwitten
35 g
Calorieën
3020 kJ /
721 kcal
Vetten
53 g
Vezels
21 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dieta
142 recepten
Spanje
Spanje
Dieta
142 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Arroz con bogavante
1u.
Fumet de pescado y gambas
20min
Caldo base
55min
Caldo de verduras
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo de pollo
30min
Mejillones al vino
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Sepia al ajillo
25min
Calamares encebollados
1u.
Conejo a las finas hierbas
50min
Caldo de ave y jamón
1u. 5min