Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos)
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 1 zanahoria en rodajas
- 150 - 200 g de tomate maduro (pelado y en trozos)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 1 hoja de laurel seca
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 80 - 100 g de chirivías en dados (optioneel)
- 50 g de pulpa de calabaza en dados
- 1 cucharadita de sal
- 400 - 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1620 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 21.09 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 20.17 g
- Vezels
- 8.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50 min
Judías blancas con costillas
45 min
Patatas guisadas con conejo
50 min
Conejo en doble cerveza
5h
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 min
Arroz con conejo
1h 15min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Arroz meloso con codornices
1h 10 min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo guisado
30 min