Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de costillas de cerdo adobadas (en trozos)
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 1 zanahoria en rodajas
- 150 - 200 g de tomate maduro (pelado y en trozos)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 1 hoja de laurel seca
-
2
ramitas de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 80 - 100 g de chirivías en dados (optioneel)
- 50 g de pulpa de calabaza en dados
- 1 cucharadita de sal
- 400 - 500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1620 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 21.09 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 20.17 g
- Vezels
- 8.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50 Min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Judías blancas con costillas
45 min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Estofado de ternera con tortellini
1h
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Conejo a la huertana
45 min
Conejo guisado con puré de patatas
1h 10min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Arroz con conejo
1 godz. 15 min