Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas de merluza
- 80 g de pan de molde sin corteza
- 150 g de leche
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 25 g de vino blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- 150 - 200 g de harina
Salsa de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 150 g de cebolla en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 75 g de vino blanco
- 450 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3125 kJ / 747 kcal
- Eiwitten
- 24.37 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 47.14 g
- Vezels
- 3.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Nuggets de merluza
30min
Albóndigas en salsa española
55min
Bacalao espiritual
45min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Albóndigas caseras al curry con cuscús
1h 20min
Patatas guisadas con calamares
40min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min
Albóndigas de bonito
45min
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min