Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas de merluza
- 80 g de pan de molde sin corteza
- 150 g de leche
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 300 g de filetes de merluza fresca (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 25 g de vino blanco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- 150 - 200 g de harina
Salsa de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 150 g de cebolla en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 75 g de vino blanco
- 450 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3125 kJ / 747 kcal
- Eiwitten
- 24.37 g
- Koolhydraten
- 56.45 g
- Vetten
- 47.14 g
- Vezels
- 3.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5 min
Albóndigas en salsa española
55min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Albóndigas con salsa de champiñones
30 Min
Bacalao dorado
25 Min
Albóndigas de bonito
45 Min
Filetes rusos
1 Std. 10 Min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40 Min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Nuggets de merluza
30 Min