Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 50 g de puerro
- 50 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 - 600 g de callos cocidos y escurridos
- 330 g de caldo de carne
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7.06 g
- Koolhydraten
- 17.29 g
- Vetten
- 10.21 g
- Vezels
- 8.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Costillas al vino con arroz
1h
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz con conejo
1h 15min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Callos a la madrileña
1h 50 min
Callos a la asturiana
1h 20 min