Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de arroz de grano redondo
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 776.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones a la marinera
25 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Arroz con gulas y gambones
35min
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min