Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 20 langostinos grandes crudos sin pelar
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco seco
Rape en salsa americana
- 120 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 100 g de salsa de tomate
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) (en medallones de 70-80 g)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 2.27 g
- Vetten
- 10.38 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Crema con rape y gambas
30min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Merluza a la koskera
45 Min
Bacalao con langostinos
1h
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Rape con salsa de carabineros
50 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min