Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
- 90 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de cayena molida
-
1000
g de fumet de pescado
of 1000 g de caldo de pescado - 1 cucharadita de sal
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2-3 cm, salpimentados
- 170 - 180 g de gambas crudas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min